VOW! training voor vitale mensen, werkplezier en een veerkrachtige organisatie.

Duurzaam verbonden

Wij leveren u graag de instrumenten voor vitale medewerkers, in een gezonde organisatie. Meovida ondersteunt individuen, teams en directies van bedrijven en instellingen. In de basis richten onze programma’s zich op het versterken van het psychologisch contract van de medewerkers met de organisatie. Het succes van onze aanpak zit in de integrale benadering in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bekrachtigen de authenticiteit en autonomie van de medewerker.

Goede organisaties versterken de inzet van ieders unieke talenten en eigenschappen. De training creëert meer ruimte voor inzet van de kwaliteiten van elk individu. Een aanjager voor groei van een gezamenlijk bewustzijn en handelen vanuit een gemeenschappelijk missie en waarden. Dat leidt tot beter samenspel en werkplezier.

Voor een beter rendement van de training bieden wij de VOW! Deze is ontwikkeld door Meovida en is een hulpmiddel om in de dagelijkse praktijk ruimte te blijven geven aan ontwikkeling en groei van mensen. De VOW! is in te zetten als hulpmiddel tijdens een gesprekken, vergaderingen en werkoverleg. Zo verzilvert ieder de investering.

Maak kennis met de kracht van de VOW en geef je op voor een buitendag. Kijk in de agenda voor de startdata van de open inschrijving.

Wil jij grip op vitaliteit én;

 • De focus op de juiste dingen?
 • Gezonde betrokkenheid in je werk?
 • Na reorganisatie weer rust en houvast?
 • Gezonder, energieker werken, ook na je 50ste?
 • Meer plezier en samenspel?
 • Stressrelease?

Teamsessie

Onder supervisie in de natuur, ga je met het team met elkaar in gesprek over een aantal werk gerelateerde thema’s. Een supervisie wandeling in de natuur zorgt voor een betere afstemming. Doel is om je in elkaar te verdiepen, wat bijdraagt aan gezondheid en vitaal werken. Door te onderzoeken hoe je persoonlijke bijdrage als mens je verbindt aan de organisatie en de betekenis van jullie (onderlinge) verbondenheid en samenwerking. Weg van de dagelijkse werkzaamheden, ideaal voor teams die normaliter weinig tijd hebben en onder hoge druk werken.

Vitaliteit vragen en thema’s

Tijdens de supervisie wandeling ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Cirkel van invloed: Waar loop jij tegen aan in je werk en hoe ga je hiermee om?
 • Wat is van mij? Wat van de ander?
 • Hoe gebruik je feedback om bij te dragen aan verbetering van je werkomgeving.
 • Hoe behoud je jouw rust in een dynamische omgeving?
 • Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Op welke wijze verbind ik mijn persoonlijke identiteit aan die van de organisatie?

Vitaliteitsscan

Hoe staat het met de gezondheid en de vitaliteit van uw bedrijf of instelling? Graag verdiepen wij ons in uw organisatie. In een gesprek vertelt u wat jullie bedrijf of instelling drijft. Waar u voor staat en waar u naartoe wilt. We lezen ons in in eventuele aanwezige onderzoeken zoals jaarverslagen, RI&E, organisatiebelevingsonderzoeken of interviewen medewerkers. Op basis daarvan komen we tot  concrete aanbevelingen en een voorstel ter verbetering van de vitaliteit.

Locatie & Data

VOW! Groep 1 2019 Nog enkele plaatsen start 12 april 2019

VOW Groep 2 2019 start sept 2019

Programma onderdelen kunnen In-company, in de omgeving van het bedrijf of vanuit inspiratielocatie Spijkvoorde in het buitengebied van Deventer. De groepsgrootte is beperkt en aanmelden kan individueel tot plus minus 10 personen. Grotere groepen worden verdeeld onder meerdere supervisors. Wij houden rekening met de specifieke behoeften van de organisatie.

De belofte waarmaken?

Wilt u een voorproefje? Neem dan vrijblijvend contact op en dan maken we tijd voor een kennismaking of wordt je uitgenodigd voor een buitendag.

 • Rienk Venema 06 – 50 271 761
 • Jacquelien Venema 06 – 37 45 95 72

Vow! informatieflyer

 • contact@meovida.nl
Wil je reageren, iets vragen?

Laat dan hier een bericht achter.

Not readable? Change text. captcha txt
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com