Jaarprogramma leiderschap

Betekenisvol en duurzaam leidinggeven

Natuurlijk leiderschap gaat over bewust (h)erkennen van het potentieel van jezelf, de ander en een situatie. Ervaar de kracht van natuurlijke eigenschappen, van minder doen, loslaten, de ruimte voor beweging en duurzame groei van de mensen om je heen. Eenmaal bewust van natuurlijk leiderschap is een ervaring met blijvende impact op je eigen leven, evenals op de organisatie.

Wat mag je verwachten van het jaarprogramma

Het eerste deel van de bijeenkomsten zijn gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en verdieping van jouw leiderschap. Het verkennen van andere wegen en het ijken van je persoonlijke kompas voor de toekomst. Het tweede deel richt zich op jouw bijdrage aan een mooiere wereld waar mensen zich samen verantwoordelijk tonen en vanuit hun hart en bezieling leven en handelen.

Aan het einde van het programma ben je in staat

  •  Jouw waarde te zien vanuit dienend leiderschapsperspectief (Greenleaf)
  • Autonoom te zijn en te schakelen vanuit authenticiteit en rust
  • Binnen de organisatie op alle niveaus anderen aan te spreken en te verbinden
  • Met vertrouwen mensen mee te nemen op de weg naar een duurzame toekomst
  • Vanuit de principes van dienend leiderschap de juiste dingen te doen
  • Vorm en richting te geven aan de toekomst

Voelt het goed?

Voorafgaand aan de inschrijving vindt er een intake plaats. Hierin maken we kennis en gaan we in op je motivatie en achtergrond.

Aanvangsdata & Locatie

Start natuurlijk leider september 2018 (intake in mei/juni & buitendag voor kennismaking)

De bijeenkomsten vinden plaats op inspiratielocatie Spijkvoorde |verblijf in Salland

(A1 afslag Deventer Oost)

Investering

Het jaarprogramma bestaat uit 6 cursusdagen. Dit programma is een vervolg op de VOW! Daarnaast is er de tijdsinvestering en krijg je theorie en reflectieopdrachten mee. Het programma wordt afgesloten met een bedrijfsopdracht en een persoonlijke voordracht. Cursusgeld € 2400,-. Inclusief literatuur, lunch, koffie & thee. Zie ook cursusgeld fiscaal

Aantal deelnemers

Je werkt samen in een kleine groep van zes tot tien jaargenoten. De relatie die je met deze groep hebt zal blijvend zijn. En ook na het jaarprogramma is er voor alumni de mogelijkheid om deel te blijven nemen aan (landelijke) workshops en intervisie- /supervisie- bijeenkomsten.

Literatuur

Je ontvangt een map met relevante artikelen toegesneden op het onderwerp. Tevens bevinden zich hierin opdrachten die je tijdens en in voorbereiding op de programmadagen doorwerkt. Daarnaast ontvang je enkele boeken die een theoretisch achtergrondkader geven.

Wil je reageren, iets vragen?

Laat dan hier een bericht achter.

Not readable? Change text. captcha txt
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com