Luisteren naar je eigen grondtoon tijdens een coachtraject

Loop je eigen koers

Heb jij een thema dat aandacht nodig heeft? Wil je je medewerkers meer motiveren? Schuif je een moeilijke beslissing voor je uit? Wil je een andere baan of een eigen bedrijf starten? Loop je steeds opnieuw tegen dezelfde dingen aan? Een coachtraject kan je helderheid verschaffen.

Geef richting aan je leven

In drie tot vijf (wandel)sessies gaan wij in op jouw kernvraag. De natuur geeft aanwijzingen en metaforen die op geheel eigen wijze inzicht geven in jouw thema’s. Een wandelsessie is de manier om hoofd en hart weer met elkaar af te stemmen. Na de wandeling omschrijf je wat je wilt en kun je met aandacht gericht handelen.

Nieuwe Energie

Je weer goed voelen. Stress herkennen en verlagen. Oud zeer loslaten. De balans werk-privé herstellen. Meer ontspannen in het leven staan. Spreekt je dat aan maar heb je het idee dat dat voor jou niet is weggelegd? Wij nodigen je uit, je bent van harte welkom.

Voelt het goed?

Omdat begeleiding persoonlijk is, is er een klik nodig. Mocht na de eerste sessie blijken dat er geen klik is, dan berekenen wij alleen het eerste gesprek en vervalt de rest van het traject.

Investering

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 5 gesprekken. De inhoud en het programma stemmen wij samen af. Afhankelijk van jouw thema en vraag ontvang je informatie en mogelijk reflectieopdrachten.

Afspraak

In overleg stemmen we een datum en locatie af. Op onze boerderij hebben wij een eigen training- & coach faciliteit met overnachtingsmogelijkheden.

Brochures

Download hier onze brochures voor werknemers/particulieren en werkgevers.

Wil je reageren, iets vragen?

Laat dan hier een bericht achter.

Not readable? Change text. captcha txt