Breng het beste in jezelf naar buiten.

Coachtraject
Coachtraject

1 op 1 tot de essentie komen door aandacht voor jouw vragen en thema’s. Stem af op je innerlijk kompas en voer de regie over jouw leven.

natuurlijk leiderschap

Hoe activeer je, zoveel mogelijk mensen in je omgeving? Deze training legt een stevig fundament voor succesvol en verantwoord leiderschap.

Persoonlijk leiderschap
Persoonlijk leiderschap

Zet jezelf in beweging en vergroot je werkplezier. Investeer in jouw vitaliteit en versterk je veerkracht en persoonlijke effectiviteit.

De bedrijfsblik
De bedrijfsblik

De bedrijfsblik is een serie foto’s en gesprekken die een beeld geven van de buitenstaander die naar je onderneming kijkt. Terug naar de essentie van communicatie; Eerst begrijpen voordat je begrepen kunt worden.

Visioning
Visioning

Staat jouw organisatie op een kruispunt? Is er behoefte aan andere wegen, duidelijke keuzes? Uw doelen binnen handbereik met de visioning bijeenkomst.

LIFEBREAK
LIFEBREAK

Jouw Moment! Raak geïnspireerd en haal het beste uit jezelf. Geef je op voor een themadag of retraite- weekend op Spijkvoorde. Ga hier naar de site van de Lifebreak.

Korte en effectieve workshops die wij aanbieden

Opstellingen

_MG_5209bospadsmall
Franz RupertEen familie of teamopstelling geeft inzicht in de onderlinge dynamiek in communicatie. Waarom doet hij/zij nou zo?

Ontwapenend communiceren

Meovida Webintro img
Geweldloze communicatieTijdens deze workshop leer je aan de hand van de principes van Marshall Rosenberg, welke andere opties je hebt in je dagelijkse communicatie met anderen.

Duurzame inzetbaarheid

Aanbod
Voor organisatiesBieden wij maatwerk programma's passend bij de fase, ontwikkeling, afbouw, opbouw, outplacement, teambuilding
Wil je reageren, iets vragen?

Laat dan hier een bericht achter.

Not readable? Change text. captcha txt